Descoperă şi informează-te

  • Marea Adriatică, cele mai curate picături ale Mediteranei Ingredientul de bază al produselor Aqua Maris este apa de mare purificată din Marea Adriatică. Apreciată de către Agenția Europeană de Mediu ca fiind una dintre cele mai curate mări din Europa, Marea Adriatică este recunoscută pentru beneficiile pe care le aduce pentru un tract respirator sănătos.

  • Nasul înfundat la bebeluși și copii mici Nasul înfundat reprezintă o problemă pentru bebeluşi şi copiii mici deoarece aceştia nu stiu să respire pe gură. Prin sforăit, năsucul bebeluşilor încearcă să se deblocheze, dar în unele cazuri nu este suficient. Respiraţia normală şi regulată este importantă pentru creşterea şi dezvoltarea copiilor deoarece influenţează hrănirea şi somnul acestora.

  • Nasul uscat și prevenția infecțiilor respiratorii Trăim într-o lume poluată. Industria şi traficul poluează aerul, acoperind cu smog oraşele. În ultimiii ani medicii au constatat o creştere semnificativă a numărului pacienţilor cu alergii sau probleme respiratorii.

  • Pompa nazală Aqua Maris La produsele Aqua Maris, gama de spray-uri nazale foloseşte un sistem modern de pompă APF (advanced preservative-free). Acest sistem unic permite conţinutului flaconului să rămână steril până la ultima picatură. Din acest motiv, produsele nu conţin aditivi şi conservanţi.

  • Producția Aqua Maris, certificată după standarde UE Apa de mare folosită pentru produsele Aqua Maris este prelevată din cele mai curate zone ale Mării Adriatice, urmând reguli stricte şi clare în privinţa adâncimii locului din care se face prelevarea, distanţa faţă de coastă, condiţiile meteorologice şi procesul de pompare.

  • Proprietați terapeutice și beneficiile celei mai pure ape de mare Aqua Maris Înca din cele mai vechi timpuri, bolnavii slăbiţi sau cei care sufereau de boli respiratorii erau sfătuiti să petreacă cât mai mult timp posibil în apropierea mării. Mărturii ale Greciei antice arată că medicii recomandau pacientilor să stea pe malul mării şi să inspire “acolo unde valul se sparge de ţărm“.

  • Respira sănătos, descoperă puterea tămăduitoare a picăturilor Aqua Maris Înoată în adâncurile uneia dintre cele mai curate mări ale planetei, Marea Adriatică. Simţi parfumul mării? Viaţa pe Pământ a apărut în adâncurile mărilor iar în zilele noastre marea ne aduce sănătate, ne relaxează şi ne umple de energie.

  • Sănătatea gâtului și a cavității bucale Senzaţia de uscăciune a gurii se datorează unei cantităţi insuficiente de salivă în cavitatea bucală, fiind rezultatul respiraţiei pe gură atunci când nasul este congestionat. Această uscăciune poate duce la inflamarea gâtului. O altă cauză a uscăciunii gurii poate fi şi disfuncţionalitatea glandelor salivare.

  • Teste clinice Aqua Maris Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii care sufereau de boli sau de epuizare și în special cei cu probleme respiratorii, au fost sfătuiți să-și petreacă cât mai mult timp posibil aproape de mare. Hipocrate (460-375 î.Hr.), părintele medicinei, a observat efectele benefice ale apei de mare pe pielea deteriorată de pe mâinile pescarilor și a concluzionat că apa de mare reduce riscul de infecție, restabilește celulele și stimulează schimbul de minerale și toxine între sânge și apă.

  • Calitatea Walmark în topul preferințelor consumatorului din România Grupul Walmark deţine una dintre cele mai moderne fabrici de produse farmaceutice care respectă regulile privind Bunele Practici de Producţie (GMP) sub licenţa de producţie şi distribuţie a medicamentelor.