Nasul înfundat la bebeluși și copii mici

Nasul înfundat reprezintă o problemă pentru bebeluşi şi copiii mici deoarece aceştia nu stiu să respire pe gură. Prin sforăit, năsucul bebeluşilor încearcă să se deblocheze, dar în unele cazuri nu este suficient. Respiraţia normală şi regulată este importantă pentru creşterea şi dezvoltarea copiilor deoarece influenţează hrănirea şi somnul acestora.

Din acest motiv igiena nasului la copiii mici este foarte importantă.

Pe parcursul primelor luni şi primilor ani de viată, copilul nu știe să îşi sufle nasul. Din acest motiv părinţii sunt aceia care menţin igiena nasului copilului, de obicei până la vârsta de 4-5 ani. Când doriţi să învaţaţi copilul să îşi sufle corect nasul, acoperiţi-i nasul cu un şerveţel, presaţi una dintre narine, spuneţi copilului să deschidă guriţa şi apoi să sufle.

Repetaţi această procedură cu cealaltă narină. Este foarte importantă curăţarea nasului în mod regulat, în fiecare dimineaţă şi seara. Pentru o curăţare mai uşoară, folosiţi Aqua Maris spray pentru nas înainte de procedură. Învăţaţi copilul de la cele mai fragede vârste cum să îşi facă corect toaletă nazală, deoarece o igienă corect întreţinută reduce riscul apariţiei infecţiilor respiratorii.

Când vine vorba despre copii, un nas înfundat poate produce probleme legate de hrană, somn, joacă, învăţare. Aqua Maris poate fi un ajutor încă din primele zile de viaţă ale copilaşului pentru menţinerea igienei nazale, dar şi în perioadele de expunere la frig, alergii sau alţi factori care cauzează probleme respiratorii. Se administrează cu uşurinţă şi nu conţine aditivi şi conservanţi.

Gama de produse Aqua Maris foloseşte proprietăţile vindecătoare ale apei Mării Adriatice, proprietăţi datorate bogăţiei în minerale şi oligoelemente. Marea Adriatică este cunoscută pentru claritatea şi puritatea ei, fiind unul dintre cele mai curate ecosisteme ale planetei.

Transparența Mării Adriatice ajunge la 56 de metri, o proprietate incredibilă în comparație cu multe alte acumulări de apă. Claritatea și culoarea intens albastră a apei, unică și ușor de recunoscut, face această proprietate chiar mai deosebită. Salinitatea mării Adriatice este de 38 ‰ precum și saturația de oxigen a Mării Adriatice este mai mare decât media mondială.


Sfaturi pentru sănătatea ta

Te sprijinim cu informații și recomandări privind produsele Aqua Maris. Click pe buton pentru a cere sfatul specialiştilor Walmark.

Întreabă acum