Nasul uscat și prevenția infecțiilor respiratorii

Trăim într-o lume poluată. Industria şi traficul poluează aerul, acoperind cu smog oraşele. În ultimiii ani medicii au constatat o creştere semnificativă a numărului pacienţilor cu alergii sau probleme respiratorii.

În încăperile prevăzute cu aer condiţionat sau încălzire centrală, aerul este uscat şi dificil de respirat. Un nas uscat este mai sensibil la virusuri şi bacterii pentru că mecanismele de apărare naturale sunt slăbite. Fumătorii de asemenea, au o predispoziţie mai mare de a contacta infecţii respiratorii.

Apa de mare este bogată în minerale și oligoelemente, iar compoziția sa corespunde fluidelor noastre fiziologice. Marea Adriatică conține peste 80 de minerale si oligoelemente esențiale, și este abundentă mai ales în acele elemente care au efecte pozitive asupra membranei mucoasei nazale. Fiecare picătură limpede și magnifică conține urme de elemente, cum ar fi magneziu, sodiu, calciu, potasiu, zinc, fosfor, iod și fier. Împreună, ele creează o armonie echilibrată, vitalizantă, imposibil de recreat oriunde altundeva în afară de laboratorul naturii.

Pentru rezultate mai bune, folosiţi gama Aqua Maris pe întreaga durată a anului. Cercetările au arătat că aplicarea continuă ajută procesele naturale de înlăturare a particulelor, virusurilor şi bacteriilor din nas, reducând astfel riscul infecţiilor respiratorii de tract superior.

Apa de mare conține multe elemente active cu efect benefic asupra mucoasei nazale: minerale (magneziu) care dau energie pentru celule ciliate și săruri (clorură de sodiu, clorură de magneziu) care au activitate secretolitică și contribuie la normalizarea producției de mucus. Rezultatul este regenerarea și protecția epiteliului și îmbunătățirea transportului mucociliar.


Sfaturi pentru sănătatea ta

Te sprijinim cu informații și recomandări privind produsele Aqua Maris. Click pe buton pentru a cere sfatul specialiştilor Walmark.

Întreabă acum