Pompa nazală Aqua Maris

La produsele Aqua Maris, gama de spray-uri nazale foloseşte un sistem modern de pompă APF (advanced preservative-free).

Acest sistem unic permite conţinutului flaconului să rămână steril până la ultima picatură. Din acest motiv, produsele nu conţin aditivi şi conservanţi.

Mărimea picăturilor este de asemenea foarte importantă. Pompa Aqua Maris produce picături cu dimensiuni între 30-150 µm, această dimensiune fiind dimensiunea optimă pentru aderarea la suprafaţa mucoasei. Picăturile mai mari nu aderă pe mucoasă şi curg, iar cele mai mici pot uşor să ajungă în plămâni odată cu aerul inspirat, ceea ce nu este de dorit.

Spray-urile nazale Aqua Maris produc o dispersie optimă şi uniformă a picăturilor pe mucoasa nazală. Din motive de igienă, este recomandat a nu se utiliza spray-ul nazal de mai mulţi membri ai familiei!

Apa de mare folosită pentru produsele Aqua Maris este prelevată din cele mai curate zone ale Mării Adriatice, urmând reguli stricte şi clare în privinţa adâncimii locului din care se face prelevarea, distanţa faţă de coastă, condiţiile meteorologice şi procesul de pompare.

Fiecare “şarjă“ de apă de mare care urmează să fie îmbuteliată va fi supusă unor teste microbiologice stricte, fiind determinat în permanenţă conţinutul în microelemente şi alţi parametrii relevanţi pentru calitatea apei de mare în zona din care se face recoltarea.


Sfaturi pentru sănătatea ta

Te sprijinim cu informații și recomandări privind produsele Aqua Maris. Click pe buton pentru a cere sfatul specialiştilor Walmark.

Întreabă acum